Jesenice

Nahajamo se na železniški postaji na Jesenicah, Ulica Maršala Tita 19.

poslovalnica_580

Delovni čas:

PON.: 10.00 - 12.00

SRE.: 14.00 - 16.00

PET.: 10.00 - 12.00

Pisarna je po dogovoru na tel. št. 051 629 038 odprta tudi izven uradnih ur. Pokličite in se dogovorite.  

Vse informacije dobite na tel. številki  051 629 038 ali email: jesenice@ekspert.si tudi izven uradnih ur.Svetujemo vam, da se za šolo vožnje ne odločate le na podlagi cene ure vožnje. Tisti, ki vas želi prepričati le s ceno ure vožnje se ponavadi izkaže za manj kvalitetnega, kar pomeni več ur vožnje in na koncu dražji izpit. Mnogokrat tak inštruktor ali avtošola niti nima vseh pogojev za poučevanje. Ko boste to ugotovili bo prepozno. Kaj je pomembno pri avtošoli ?

1. Tradicija ( večletno delo na trgu) 2. Sprejemna pisarna s stalnim delovnim časom  3. Možnost izbire inštruktorja in vozila 4. Zaposlenega vodjo šole vožnje z ustreznimi potrdili 5.Kvaliteten tečaj CPP v ustrezno opremljenih učilnicah 6. Da razpolaga s poligonom 7. Da ure vožnje prilagodi vašemu prostemu času

Avtošola, ki ustreza tem kriterijem dela strokovno. Tako boste imeli manj ur vožnje in boste usposobljeni za varno in samostojno vožnjo in ne le za vozniški izpit.

Na trgu se pojavljajo avtošole "one man band ". Takih se izogibajte. Tisto kar se vam zdi zelo poceni ponavadi ni dobro.

Vsi nasveti >